Ohjeella tulee 17 kpl á 35 g keksiä.
Leivinpaperoi valmiiksi kaksi uunipeltiä ja lämmitä uuni 175 asteeseen. Rouhi tässä vaiheessa myös jo valmiiksi tuo Pandan suolainen hasselpähkinävalkosuklaa ja jätä sivuun odottamaan vuoroaan.
Mittaa kulhoon voi ja valkosuklaa (120 g). Sulata mikrossa pienissä erissä aina välillä sekoittaen kunnes seos on tasaista valkosuklaa-voimassaa. Jätä sivuun odottamaan. Vaahdota keskenään fariinisokeri, muna ja vaniljapasta/sokeri - noin yhden minuutin ajan. Sekoita varovasti joukkoon sula valkosuklaa-voimassa nuolijalla käännellen.
Yhdistä jauhot, leivinjauhe, suola ja muut mausteet. Lisää massan joukkoon varovasti nuolijalla sekoittaen ja lopuksi lisää massaan vielä alussa rouhittu valkosuklaa.
Ota massasta 35 g kasoja ja pyörittele ne palloiksi. Aseta pallot leivinpaperoidulle pellille jättäen hyvin leviämisvaraa pallojen väliin. Paista uunin keskitasolla noin 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä pari minuuttia pellin päällä ja siirrä sitten ritilän päälle jäähtymään kunnolla. Sitten vain herkuttelemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä viesti Herkkukatille