13. huhtikuuta 2020

KINDERKAKKU


Toisena pääsisäisen kakuista seuraavan esittelyyn pääsee Kinderkakku. Tämä jos mikä oli todella helppo ja nopea valmistaa. Reseptin tälle kakulle löysin Emma Iivanaiselta ja alkupeäisen reseptin voi käydä katsomassa täältä

Kakku on valmistettu 16 cm irtopohjavuoalla.

Pohja:
130 g vaniljatäytekeksejä
20 g voita

Täytteet:
100 g valkosuklaata
100 g maitosulaata
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Koristelu:
Kinderkarkkeja
suklaamunia

Ota esille vuoka, pingota pohjalle leivinpaperi ja laita sisäreunaan myös leivinpaperi.

Murskaa keksit hienoksi muruksi ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos vuoan pohjalle tasaisesti. Laita jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteet. 

Sulta suklaat erillisissä kipoissa varovasti mikrossa, jätä sivuun odottamaan. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa. Ensin kaada vuokaan valkosuklaakermaseos ja tasoita pinta. Sitten kaada varovasti päälle maitosuklaakermaseos ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkapissa mieluiten yön yli tai vähintään 4-5 tuntia. 

Irrota kakku vuoasta ja aseta tarjoilulautaselle. Koristele Kindermunilla ja -karkeilla. Valmista!


Kakku oli siitä tosi kiva kun se oli niin helppo ja nopea valmistaa. 
Työvaiheita oli vähän ja kakun sai nopeasti kaappiin hyytymään. Tästä iso plussa. :)


Maultaan kakku oli todella herkullista ja tykkäsin kyllä tästä todella paljon.
 Koostumus oli ihanan pehmeää kun hyytymiseen ei käytetty liivatetta ollenkaan. 
Pelkät suklaat hyydyttivät kakkua tarpeeksi. :)


Kakku oli myös sopivan pieni, mikä oli ihan hyvä kun tämän lisäksi kaapista löytyy tosiaan vielä kaksi muutakin kakkua. :D:D Koristelun pidin aika simppelinä, vain yksi Kindermuna ja vähän muita suklaakarkkeja. Namskis! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille