9. helmikuuta 2020

POPPARIBROWNIE



On tullut muutamaan kertaan todettua, että kaikenlaiset browniet ovat mun lemppareita. Tällä kertaa tein mehevää brownieta popppareiden kera ja eihän tämä ollut muuta kuin H-E-R-K-U-L-L-I-S-T-A. :)

Brownie on valmistettu 20 x 20 cm vuoalla.

Massa:
100 g tummaa suklaata (70%)
85 g voita
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Koristelu:
poppareita
n 10 palaa maitosuklaata
1 kpl digestivekeksiä

Ota vuoka ja laita siihen leivinpaperi. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Mittaa kulhoon voi ja suklaa. Lämmitä mikrossa välillä sekoittaen kunnes voi ja suklaa ovat sulaneet tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon sokerit ja anna jäähtyä hetken aikaa jos seos tuntuu liian kuumalta. Sekoita joukkoon munat yksitellen esim. lastalla sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja kääntele ne lopuksi massan joukkoon. 

Kaada valmis massa vuokaan ja tasoita. Paista uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Älä paista liikaa ettei brownie kuiva, se saa olla tahmeaa. :) Jäähdytä.

Jäähtymisen aikana voit valmistaa popparit. Joko mikrossa tai kattilassa öljyn kera. 

Aseta iso läjä poppareita jäähtyneen brownien päälle. Murskaa keksipaloja vielä poppareiden joukkoo. Sulata suklaa mikrossa ja valuta se lusukan avulla poppareiden päälle. Sitten vain herkuttelemaan! :)


Aijai, on se vaan aina yhtä hyvää! ♥


Suolaiset popparit sopivat loistavasti yhteen tuhdin suklaisen brownien kanssa. Nam nam! :)


Tää on kiva leivonnainen siitäkin syystä, että valmistus on helppoa ja suht nopeaa. :)


Täytyy tunnustaa että söin melkeinpä yksin koko brownien! :D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille