1. marraskuuta 2019

STAR WARS-KAKKU



Tämä olikin mielenkiintoinen projekti. :) Sain tehdä kaveri lapsen synttäreille kakun ja synttärisankarin toiveena oli Star Wars-kakku. Siinä vaiheessa itsellä meinasi hieman pulssi kohota, kun kuulin, että kakun koristeeksi toivottiin kovasti Kuoleman tähteä ja R2D2:sta. :D Onneksi onnistuin kuitenkin aika kiitettävästi kakun kanssa ja synttärisankari oli iloinen kakusta. :)

Kakku on mitoitettu noin 20 hengelle ja pitää sisällään mehevän suklaapohjan. Täytteenä on vadelmamoussea kokonaisten vadelmien kera. Kakun kuorrute on mascarpone-suklaakreemiä, jota on värjätty eri väriseksi, jotta sain aikaan tuollaisen avaruuden tuntuisen vaikutelman. Kakun pintaan on vielä kultaisella ja hopeisella värillä "pärskitty" pienen pieniä tähtiä. Koristeet on valmistettu sekä sokerimassasta että candy meltseistä. Koristeet on tehty silikonisten muottien avulla. :)


Koristeet onnistui kyllä todella näppärästi tehdä silikonisten muottien avulla. Kuoleman tähti on valmistettu candy meltseillä ja R2D2 on sokerimassaa. 


Oli myös aivan ihanaa päästä kokeilemaan tehdä tuollaista "avaruuskuorrutusta". 
Siitä tuli kyllä aika mageen näköinen vaikka itse sanonkin. :) 


"Olkoon voima kanssasi - May the force be with you" :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille