6. elokuuta 2019

PIKNIKKI VALKOSUKLAAPANNACOTTA



Tuossa helteiden aikaan tuli käytyä pienellä piknikillä, jonne valmistin tätä herkullista valkosuklaapannacottaa. Nam, tuo on vain niin hyvää!! Juuri sopivaa herkkua nautittavaksi kuumalla kelillä. ♥

Tällä ohjeella tulee noin 6-8 annosta riippuen kuinka isoja annoksia tekee.

Pannacotta:
2 liivatetta
200 g valkosuklaata
4 rkl ruokosokeria
4 dl kuohukermaa
4 dl turkkilaista jukurttia
2 tl vaniljasokeria

Koristelu:
vadelmia
mustikoita
keksimurua

Laita liivatteet kylmään veteen noin 5-10 minuutiksi. Rouhi valkosuklaa pieniksi paloiksi. 

Mittaa kattilaan kuohukerma ja ruokosokeri. Kiehauta seos sekoitellen ja ota pois liedeltä. Liuota joukkoon pehmenneet liivatteet ja sekoita hyvin. Lisää massaan valkosuklaarouhe ja sekoittele rauhassa kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Jäähdytä seosta kylmässä vesiastiassa. Kun massa on jäähtynyt sekoita joukkoon jukurtti ja mausta lopuksi vaniljasokerilla. 

Kaada valmis pannacotta haluttuihin astioihin ja peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkapissa muutama tunti tai yön yli. Koristele annokset ennen tarjoilua marjoilla ja keksimurulla. 


 Nam nam nam ♥


Pannacotta on kyllä todella hyvää! 

Noissa kätevissä lasipurkeissa herkku oli kätevä ottaa mukaan piknikille ja kiva kun jokaiselle oli oma annospurkkinsa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille