31. elokuuta 2017

MUSTIKKA-SALMIAKKIHILLO


Olen nyt jostain syystä innostunut tekemään näitä itse tehtyä tahnoja ja hilloja. :) Tällä kertaa testaukseen pääsi aivan ihanalta kuulostava mustikka-salmiakkihillo. Törmäsin tähän reseptiin Kakkuvaltakunnan blogissa ja päätin heti, että tätä haluan testata mahdollisimman pian. :)

Resepti on todella helppo ja raaka-aineitakaan ei tarvita paljoa. Suosittelen testaamaan tätä, mikäli olet mustikan ja salmiakin ystävä. Tämä hillo oli viedä kielen mennessään! :)

Raaka-aineet:
3 dl hillosokeria
5 dl mustikoita
1 dl turkinpippurirouhetta

Mittaa kattilaan hillosokeri ja mustikat. Keitä seosta noin viitisen minuuttia. Lisää joukkoon turkinpippurirouhe ja sekoita hyvin sekaisin. Purkita hillo puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Helppoa kuin heinän teko! :)


Oi että kun tämä oli herkkua! 
Kaksi lemppariraaka-ainettani yhdessä, eihän se voi olla muuta kuin hyvää. :D


Ensimmäisellä maistamalla ajattelin, että eipä tämä nyt niin kovin ihmeellistä ollut mutta sitten kun otti lisää niin se oli menoa... :D Ensin hillo maistuu ihan mustikalla ja sitten tulee perästä salmiakin maku. Tykkään! :)


Mustikka-salmiakkihilloa tulen aivan varmasti tekemään jatkossa vielä monet kerrat ja käyttämään leivonnassa. Jes, tästä tuli mun uusi lemppari!:)

2 kommenttia:

Jätä viesti Herkkukatille