21. elokuuta 2016

KISSOJEN KUULUMISIA


Tajusin tässä yksi päivä, että enpä ole piiiiitkään aikaan laittanut mitään kuvia tänne meidän kateista. Tähän tulee nyt muutos. :) Tässä postauksessa ei ole mitään leivontaan liittyvää, ainoastaan kuvia meiän ihanista karvapalloista. :)

Huomasin tuossa kissakuvia selaillessani, että meidä Loordista ei ole kovin montaa kuvaa. Hän ei ole oikein kuvauksellinen tai sit siitä ei vain saa onnistuneita kuvia. :D Tepakollista taas sitten löytyy kuvia vaikka kuinka paljon. Hän on meidän valokuvamalli, oikea linssilude. :)


Mielestäni tämä yllä oleva kuva Loordista on aivan ihana. Hän on juuri herännyt kauneusunilta ja ehkä juuri siksi sain näpsästyä tämän kuvan siitä, kun se ei huomannut mua ensin kun oli vielä niin unessa. :)  Miu, hän on meidän pikku prinsessa. :)


Mua häiritsee yli kaikein tuossa Loordin kuvassa hänen nenänpäässä oleva karva! :D
 Muuten tämä on aivan ihana kuva meidän söpöliinistä. <3


Pitäähän sitä Miss Vaasan aina välillä pestä myös tassunsa. En tiiä mistä tuo lempinimi Miss Vaasa on oikein Loordille tullut. Muistaakseni ehkä siskoni on joskus kutsunut Loordia tuolla nimellä ja siitä se on sitten jäänyt käyttöön. Loordi on niin ihana, kun hän kipittää pikkutassuillaan ympäri kämppää, kuin oikea Miss Vaasa. :)


Tepakolli unten mailla meidän olohuonen lattialla. Hän on kertakaikkisen söpö nukkuessaan. :)


Kyllä nyt haukotuttaa! Hyvä ettei leuat menneet sijoiltaan, kun oli niin iso haukotus. :D:D


Sitten kun Tepakolli huomas, että kuvaa sitä ,niin sen piti oikein alkaa esittää ja keimailla kameran edessä. On se vain sellainen katti, meidän rakas Tepakolli. <3


Miu! On se vain niin, että päivääkään en vaihtais näiden kattien kanssa pois. Vaikka välillä niihin menee hermot totaalisesti, kun ne tekee pahuuksia repien verhoja yms. Sitten on kuitenkin sellaisia päiviä, jolloin ne vain yhtäkkiä hyppäävät syliin ja käpertyvät siihen kehräten nukkumaan. Se on parasta! <3 Ja ovathan ne myös mun ahkerat apuleipurit keittiössä. ;)


Miu, palaillaan taas asiaan joskus kissojen kuulumisten merkeissä. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille