9. toukokuuta 2013

TÄYTETYT BAGELIT

 
 
Meillä vietettiin eilen Suomen lätkäpeliä näitä herkullisia täytettyjä bageleita maistellen. Tai oikeastaan nämä bagelit olivat vesirinkelinimellä mutta mielestäni niitä on kivempi sanoa bageleiksi. :D
 
Tällaiset pienet suolapalat bagelit oli todella helppo valmistaa. Ei tarvitse kuin ostaa kaupasta valmiit bagel-leivät ja haluamansa täyteainekset. Tein nämä bagelit kahdella eri täytteillä ja hyvää tuli! :)
 
Kylmäsavulohitäyte:
150 g kylmäsavulohta
ruohosipulituorejuustoa
jääsalaatinlehtiä
 
Makkaratäyte:
herkkusienileikkeleitä
chilituorejuustoa
punaista paprikaa
jääsalaatinlehtiä

Halkaise bagelit kehteen osaan ja levitä molemmille puoliskoille reilusti tuorejuustoa. Laita seuraavaksi jääsalaattia kerros ja sen jälkeen muita täytteitä; lohta, makkaraa ja paprikaa. Paina toinen puoliska kanneksi bagelille ja valmista tuli. Nopeaa ja helppoa! :)

 
Kannattaa laittaa paljon täytteitä väliin niin bagelit maistuvat hyvälle! :)

 
Itse pidin enemmän noista lohitäytteisistä kun taas äijänkäppäräiseni tykkäsi paremmin makkaratäytteisistä. :D Teimmekin sitten jaon, että mä sain syyä lohibagelit ja hän taas makkaratäytteiset. :)
 
Olin positiivisesti yllättynyt tosta chilituorejuustosta. En ollut maistanut sitä ennen ja tykkäsin kyllä todella paljon siitä. Sopi hyvin näihin bageleihin tuomaan makua ja hiukan potkua. :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille