16. tammikuuta 2013

CAKE POPS + SYDÄNTIKKARIT

 
 
Laitan heti perään vielä viimeisen päivityksen noilta samaisilta synttäreiltä viime viikonlopulta. Kakkujen lisäksi valmistin vielä tikkareita kahdella eri tapaa vieraiden herkuteltaviksi. Nämä olivat helppo ja nopea tehdä. :)

CAKE POPS + SYDÄNTIKKARIT
 
kakkupohjan jämät
noin 150 g appelsiinituorejuustoa
noin 100 g valkoista suklaata
mustia ja pinkkejä Candy Meltsejä
erilaisia nonparelleja

Pyöreät pallotikkarit valmistuivat kätevästi Angy Birds- kakun valmistuksesta jääneistä ylimääräisistä levykakkupaloista. Murenna kakkupalat kulhoon ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Pyrittele massasta kosteilla käsillä palloja ja anna niiden jähmettyä jääkaapissa. Jähmettyneet pallot on helpompi kuorruttaa ja koristella. Sulata valkoista suklaata mikrossa pienissä erissä välillä sekoittaen. Dippaa tikkaritikun pää suklaassa ja työnne kakkupallon sisään. Pyörittele pallo sulassa suklaassa. Tässä voi apuna käyttää esim. lusikkaa. Ripottele kuorrutetun pallon päälle nonparelleja koristeeksi. Osan palloista kuorrutin valkosuklaalla ja osan mustilla Candy Meltseillä.
 

Sydäntikkareita varten sulata pinkkejä Candy Meltsejä mikrossa samaan tapaan kuin suklaata. Aseta tikkaritikut jo valmiiksi sydämenmuotoisiin muotteihin ja täytä muotit pinkillä Candy Melts sulalla. Näitäkin voi halutessaan  vielä koristella jos haluaa. Nosta kaikki valmistetut tikkarit jääkaappiin jähmettymään ja nosta esille tarjottavaksi.




 
Tässä kuvassa päivänsankari herkuttelee herkullisia kakkutikkareita! :)
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tosi herkullisia leipomuksia! :) T. Toikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ideoita uusiin leipomuksiin olisi vaikka kuinka paljon ja koko ajan syntyy lisää... Mutta en vain tiiä missä välissä sitä oikeen kerkee kaikkia ideoita toteuttaan. :)

      Poista

Jätä viesti Herkkukatille