Nämä pienet pallerot valmistuivat oikeastaan ihan vahingossa, kun tein noita edellisiä joulukuusiherkkuja. Niistä jäi kakkumassaa sen verran ylitse, etten raaskinut hävittää sitä, vaan päätin tehdä siitä näitä pieniä herkkupalloja. :)
Ohjeella tuli 10 kappaletta noin 20 grammaisia palloja. :)
Massa:
loput piparinmakuisesta kakkupohjasta
(ohje edellisessä postauksessa)
noin 100 g appelsiinituorejuustoa
Kuorrutus + koristelu:
100 g maitosuklaata
piparimurua
Sekoita keskenään pohjamuru ja tuorejuusto. Pyöritä massasta palloja (noin 20 g/kpl) ja anna jähmettyä noin tunnin verran jääkaapissa.
Sulata suklaa ja dippaa pallot suklaaseen. Ripottele päälle murskatun piparin muruja. Anna jähmettyä jääkaapissa jonkin aikaa.
Nam, nämä olivat hyviä! Oikein jouluisia herkkupaloja. :)
Appelsiinitäyte sopi loistavasti yhteen maitosuklaan kanssa. :)
Eipä ainakaan mennyt kakkupohja hukkaan. :)
Näitä voisin kyllä toistekin tehdä, hyvin maistuivat ainakin meikäläiselle. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä viesti Herkkukatille