15. joulukuuta 2016

JOULUISET CAKE POPSIT



Nämä pienet pallerot valmistuivat oikeastaan ihan vahingossa, kun tein noita edellisiä joulukuusiherkkuja. Niistä jäi kakkumassaa sen verran ylitse, etten raaskinut hävittää sitä, vaan päätin tehdä siitä näitä pieniä herkkupalloja. :)

Ohjeella tuli 10 kappaletta noin 20 grammaisia palloja. :)

Massa:
loput piparinmakuisesta kakkupohjasta
(ohje edellisessä postauksessa)
noin 100 g appelsiinituorejuustoa

Kuorrutus + koristelu:
100 g maitosuklaata
piparimurua

Sekoita keskenään pohjamuru ja tuorejuusto. Pyöritä massasta palloja (noin 20 g/kpl) ja anna jähmettyä noin tunnin verran jääkaapissa. 

Sulata suklaa ja dippaa pallot suklaaseen. Ripottele päälle murskatun piparin muruja. Anna jähmettyä jääkaapissa jonkin aikaa.


Nam, nämä olivat hyviä! Oikein jouluisia herkkupaloja. :)


Appelsiinitäyte sopi loistavasti yhteen maitosuklaan kanssa. :)


Eipä ainakaan mennyt kakkupohja hukkaan. :)
Näitä voisin kyllä toistekin tehdä, hyvin maistuivat ainakin meikäläiselle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille