31. joulukuuta 2015

PISTAASISUKLAANAPIT



Nämä helppoakin helpommat pienet suklaanapit valmistuivat hetkessä joulun herkkupöytään. Hyvää näissä oli nopea valmistus ja se, että ne pystyi tehdä jo hyvissä ajoin jääkaappiin odottamaan H-hetkeä. :)

Ohjeella tuli noin 20 kappaletta suklaanappeja mini muffinsivuokiin tehtyinä.

Ainekset:
200 g maitosuklaata
noin 15 kpl pistaasipähkinöitä (suolattuja)

Kuori ja roihi pistaasipähkinät. Laita valmiiksi esim. lautaselle noin 20 kappaletta mini muffinsivuokia. Sulata suklaa varovasti mikrossa ja siirrä sula suklaa pursotuspussiin. Pursota suklaata vuokiin noin puoleen väliin saakka. Ripottele jokaisen suklaanapin päälle rouhittuja pähkinöitä. Laita jääkaappiin jähmettymään. 

Irrota halutessasi jähmettyneet napit vuoistaan tai tarjoile napit vuoissa niin, että jokainen saa itse irrottaa ne syöntihetkellä. :)


Näitä oli kiva napostella kahvipöydässä ja ihan vain muutenkin. :)


Jos ei maitosuklaasta niin välitä, tumma suklaakin kävisi tähän oikein hyvin. Tai oikeastaan ihan mikä suklaa ja pähkinät tahansa. Oman maun mukaan vain! :D 

Itse tykkäsin kyllä kovasti tästä maitosuklaan ja pistaasipähkinän yhdistelmästä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille