26. lokakuuta 2015

HALLOWEENIN MUUMIOKEKSIT



Tästä ei paljoa enää helpommaksi voi käydä Halloweenikeksien teko! Nämä muumiokeksit valmistuvat nimmittäin valmiista täytekekseistä ja aikaa näiden tekoo menee ainoastaan noin 15 minuuttia. Helppoa ja nopeaa! :)

Päässäni pyörii hirveästi kaikkiea eri ideoita Halloweeniin liittyen, että en edes tiiä kerkeänkö kaikkia ideoita toteuttaa tänä vuonna. Nooh, jääpä sitten ensi vuodelle jo valmiiksi muutamia ideoita, mikäli nyt ei kaikkea kerkeä tehä. :)

Tällä ohjeella valmistuu 8 kappaletta muumiokeksejä. 

Tarvitset:
8 kpl valmiita täytekeksejä esim. vaniljakaura/dominoita
100 g valkosuklaata
16 kpl Marianne-kuulia
musta elintarviketussi

Aloita tekemällä muumioiden silmät valmiiksi. Piirrä mustalla elintarviketussilla pienet mustuaiset valkoisiin Marianne karkkeihin. Sulata suklaa varovasti mikrossa. Dippaa jokaisen keksin toinen puoli suklaaseen ja kiinnitä tässä vaiheessa silmät kiinni jokaiseen keksiin. Laita keksit vähäksi aikaa jääkaappiin, jotta suklaa jähmettyisi nopeampaa. 

Laita loppu valkosuklaa pursotuspussiin ja pursota sitten jähmettyneiden keksien päälle raitoja eli muumion sideharsoja. :D Anna valmiiden keksien taas jähmettyä jääkaapissa ja säilytä valmiita muumioita jääkaapissa.


Heh, näitä oli kiva tehä! Nopeita ja helppoja pieniä herkkupaloja. :)


Jos haluaa tehä isomman satsin näitä keksejä, niin voi aivan hyvin valita erilaisia keksejä, niin on varaa valita minkä makuisia muumioita haluaa syödä. :)

2 kommenttia:

  1. Nää on ihan huippuhauskoja kyllä, tulee niin hyvälle tuulelle kun vaan katsoo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos! Näitä oli kyllä hauska tehdäkin. :)

      Poista

Jätä viesti Herkkukatille