26. helmikuuta 2015

TURKINPIPPURIFUDGE



Nam nam... Makeaa ja hyvää!! :) Viikko sitten olin viettämässä aikaa hyvien ystävieni kanssa pääkaupunkiseudulla. Viemisiksi kamuille, päätin tekaista herkullista turkinpippurifudgea ja hyvin teki herkku kauppansa. :)

Massa:
300 g valkosuklaata
100 g sitruunasuklaata (Fazer)
1 prk (á 397 g) kondensoitua maitoa
1 dl turkinpippurirouhetta +  vähän fudgen päälle

Pilko kattilaan suklaat pieniksi paloiksi ja kaada joukkoon kondensoitu maito. Lämmitä seosta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes suklaat on sulanut ja seos on tasaista. Sekoita heti joukkoon turkkarirouhe ja kaada valmis massa leivinpaperoituun vuokaan (noin 25x25 cm). Tasoita pinta mikäli tarpeen. Ripottele pinnalle vielä turkinpippurirouhetta ja painele ne kevyesti kiinni. 

Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi. Säilytä valmiita paloja jääkaapissa.


 Valkosuklaa ja turkkarit sopii hyvin yhteen! :)


Paloista tuli hiukan tahmaisia, kun ne oli jonkin aikaa huoneenlämmössä. Onneksi tämä ei vaikuttanut makuun laisinkaan! :D Tuo sitruunaleivontasuklaa toi myö kivasti makua tavallisen valkosuklaan rinnalla. Suosittelen kokeilemaan! 


Kukas siellä taustalla huhuilee... Loordihan se siellä! :D Sitä kiinnosti niin kovasti nuo nauhat, joilla sidoin pussinsuut kiinni. Se olis varmaan syönyt narut, jos en olis estänyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille