22. syyskuuta 2014

VAUVAKAKKU MUSTIKKATÄYTTEELLÄ


Yllätin tässä vähän aikaa sitten raskaana olevan ystäväni tällaisella vauvakakulla. :) Jostain sain vain yhtäkkiä idean yllätykseen ja halusin ehdottomasti tehä vauvaeläimiä kakkuun. En nyt tiiä onnistuko nuo elukat kovin hyvin, mut kait niistä nyt norsun ja leijonan jotenkuten tunnistaa. :)

Pohjana on neljän munan perus sokerikakkupohja, jonka kostutin vaniljamaidolla. Välissä on lemon curdia ja vaniljaista mustikkarahka-täytettä. Pursotukset on tehty ihan perus kermavaahdolla ja eläimet/muut koristeet on tehty sekä sokerimassasta että marsipaanista. 


Mrrrrr..... Wruuuuuu... :)


Koristeita on kyllä kiva tehä ite, niistä saa silloin persoonallisen näköisiä ja onhan ne kivempia, kuin suoraan kaupasta ostetut. :)


Vähän harmittaa kun menin änkeemään molemmat eläimet kakun päälle vaikka tilaa ei ollut kovin paljoa. Olisi pitänyt laittaa vain toinen, niin kakun päälisestä ei olisi tullut niin ahtaan näköinen. Nooh...  asialle ei voinut enää mitään, kun noita eläimiä ei pystynyt siirtämään. Nuo tähtialustat tarrasi niin kovasti kiinni kermavaahtoon, ettei siirtäminen tullut kysymykseenkään. :)



Onneksi yllätetty piti kovasti kakusta ja oli iloinen järjestämästäni yllätyksestä. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille