18. maaliskuuta 2013

KINKKUPASTEIJAT

 
 
Viime perjantaina leivoin ihania kinkkupasteijoita. Olen tehnyt näitä jo useaan otteeseen, kun nämä ovat niin hyviä ja helppo tehdä. :)

1 pkt (500g) lehtivoitaikinalevyjä
1 rs ruohosipulituorejuustoa
1 pss (230g) kinkkusuikaleita
suolaa
mustapippuria
 
Ota lehtitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan pakkasesta. Kauli hieman sulaneita levysä sekä pituus että levyyssuunassa. Näin saat yhdestä levystä kaksi pasteijaa.
 
Valmista täyte. Sekoita kulhossa tuorejuusto, kinkkusuikaleet ja mausteet hyvin sekaisin. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja laita jokaiselle neliölle noin lusikallinen kinkkutuorejuustomössä. Taittaele lopuksi palat kiinni kolmioiksi tai pitkuloiksi pasteijoiksi. Voitele pasteijat ennen paistamista. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.



 
Vaihtelua pasteijoihin saa esimerkiksi käyttämällä jotain toista tuorejuustoa, korvata kinkkusuikaleet jauhelihalla tai lisätä joukkoon vaikka pieniä paprikakuutioita. :)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti Herkkukatille