6. lokakuuta 2012

MARSIPAANIKISSAT JA -HIIRI

 

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että haluaisin tehdä kissa-aiheisen kakun. Kissarakas kuin olen, niin mietin aina vain kissoja. En vain ole osannut päättää millaisen kakun oikein tekisin. Sitten mieleeni juolahti, että voisin tehdä marsipaanista kissakoristeita, jotka sitten sijoittaisin tulevaan kakkuun. Ajattelin sitten tehdä myös pienen hiirulaisen kissojen kaveriksi. :)

Kissoja oli kiva tehdä marsipaanista ja yllättävän helppoa, luulin että se olisi ollut vaikeampaa. Lukuisten yritysten jälkeen en meinannut millään saaha tehtyä kissoille viiksiä marsipaanista. Sitten muistin, että mullahan on käsityötarkvikkeissa ohutta metallilankaa ja sehän sopi tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin.

Vielä en tiedä käytänkö kaikkia tekemämiä hahmoja samassa kakussa, saa nähä miten käy. :)



4 kommenttia:

  1. Ihania kisuja (ja hiiri)!:)Oot kyllä tosi taitava tekemään koristeita. Jos asuttais lähempänä, tilaisin kyllä sulta koristeen meidän Jalmarin ristiäiskakkuun. :)

    VastaaPoista
  2. Thanks! Näitä oli kyllä kiva tehdäkin, Teukka ja Lollero oli koko ajan vieressä avustamassa. Koristeissa on varmaan täten mukana pari kissankarvaakin. :) Voi että, näkisin heti Jalmarin kakussa sellaisen sinisen peiton alla makaavan poikavauva-koristeen ja ehkä vielä sitten jotain sinisiä kukkia ymäpärillä. :)

    VastaaPoista
  3. Voi ku söpöjä! :)
    t: Anne, Heksa ja Haamu(Mustikki)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haamu ja Heksa olivat näissä mun inspiraation lähteina. :)

      Poista

Jätä viesti Herkkukatille