19. tammikuuta 2018

SYNTTÄRIKAKKUJA; MUUMIKAKKU JA KINKKUVOILEIPÄKAKKUViime viikonloppuna sain valmistaa pienen tytön synttäreille kakkuja. Juhliin haluttiin sekä suolainen kinkkuvoileipäkakku ja makeana herkkuna sokerimassalla päällystetty kakku muumikoristelulla. :)

Makea muumikakku pitää sisällään vaalean sokerikakkupohjan ja täytteinä valkosuklaa ja vadelmamousse. Kuorrutus ja koristeet on valmistettu sokerimassasta.


Harmittaa kun kuvat tästä makeasta kakusta ovat niin huono!! Inhoan valokuvaamista keinovalossa, sillä tuntuu että en saa kuvia silloin onnistumaan millään. :(


Muumikakkuun tuli koristeiksi tehtyä sitten mörkö ja pieni joukko hattivatteja. Mörkö oli kuulemma synttärisankarin yksi lempihahmoisa muumeissa. :) 


Kerrankin enemmän kuvia suolaisesta kakusta kuin makeasta! :D:D:D


Nam nam! :)Näiden kuvien myötä pääseekin aloittamaan viikonlopun viettoa. Mulla onkin juuri parhaillaan porkkanakakkupohja uunissa tuloillaan ja tarkoitus on kokeilla tehdä ihan uudenlaista kakkua testimielessä. En malta odottaa että pääsen maistamaan kakkua ja laittamaan siitä kuvia tänne. :D

2 kommenttia:

Jätä viesti Herkkukatille