27. toukokuuta 2017

KAKUT LASTENOHJAAJAN VALMISTUJAISIINHuh-huh... On ollut jotenkin hirvee kiire viime päivinä, etten ole kerennyt päivitellä uusimpia kakkutilauksia tänne ollenkaan. Mutta nyt onneksi asia korjaantuu ja pääsin istahtamaan koneen ääreen naputtelemaan tekstiä ja lisäämään kuvia. :)

Alkuviikosta matkaan lähtivät nämä kaksi kakkua; täytekakku ja kinkkuvoileipäkakku. Kakut päätyivät lastenohjaajaksi valmistuvalle henkilölle. :)


Makeassa kakussa on neljän munan tavallinen sokerikakkupohja. Täytteinä ovat vadelmamousse kokonaisilla vadelmilla sekä suklaamousse suklaarouheella. Kostukkeena on vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kakun kuorrute on ihanan pehmeää voi/tuorejuustokreemiä ja söpö vaaleanpunainen valuva kuorrute on tehty Candy Meltseistä. :) Koristeeksi kakun päälle toivottiin kummparit ja lasten hiekkaleluja.

Suolaiseksi puoleksi valikoitui kinkkuvoileipäkakku, jonka valmistin neliskanttiseen muotoon. :)


Oi että, kun tykkäsin tehä tätä kakkua! Koristeita oli kiva näpertää ja kakusta tuli vain jotenkin niin söpön näköinen, että tykkäsin siitä kovasti. :) 


Tilasin ihan vähän aikaa sitten itselleni tuollaiset pienet painokirjaimet, joilla voi painaa tekstiä esim. just sokerimassaan tai vaikkapa pikkuleipiin. Olin aivan fiiliksissä kun pääsin kokeilemaan kirjaimia tähän kakkuun. :D


Kinkkuvoikkari on kyllä aina varma valinta voileipäkakuista. Nam! :)


Onnea vielä kovasti valmistuneelle! :)

2 kommenttia:

Jätä viesti Herkkukatille