10. tammikuuta 2017

TELETAPPI-KAKKU


Sain kunnian tehdä kaverini lapsen synttäreille tällaisen iloisen Teletappi-kakun viime viikonloppuna. Täytyy kyllä sanoa, että hieman kauhistuin, kun multa pyydettiin Teletappi-aiheista kakkua. :D En ollut ennen koskaan tehnyt mitään Teletappeihin liittyvää kakkua ja epäilinkin, että kuinka mun tulee käymään. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja sain kakun onnistumaan koristeineen päivineen ihan kivasti. :)

Kakku on mitoitettu 10 hengelle ja pohjana toimii tumma sienikakkupohja. Kakun täytteiksi toivottiin jotain suklaista ja niinpä päädyin tekemään väliin suklaamoussen ja sen kaveriksi vadelmamoussen, johon upotin vielä kokonaisia vadelmia joukkoon. Kaikki koristeet ja kakun kuorrutus on sokerimassaa. Sokerimassan alle valmistin vielä suklaavoikreemin. Nam nam. :)


Tiivi-Taavi, Hipsuu, Laa-Laa, Pai.... Teletapit! :) 


Pientä hikeä meinasi puskea otsaan, kun väänsin näitä hahmoja. Kännykästä katsoin koko ajan mallia jokaisesta ötökästä ja yritin saada saman näköistä aikaiseksi. Olisi näistä parempiakin voinut tulla, mutta olin kyllä itse ihan tyytyväinen lopputuloksiin. :)


Tämän Tiivi-Taavin tein aivan ensimmäiseksi kaikista hahmoista ja sen kyllä näkeekin toteutuksesta. Vähän oli muodot hakusessa ja tekotavat. Loppua kohden tekemiseen tuli jo vähän rutiinia ja viimeiset otukset onnistuivat jo kivasti. :)


Laa-Laa:sta tuli mun mielestä paras Teletappi tähän kakkuun. :)


Muistelin, että kun vanhin siskon poikani oli pieni - hän oli aivan mahdoton Teletappi-fani. Hänen kanssaan tuli MUUTAMAN kerran katsottua kyseistä sarjaa ja muistaakseni hänen lempparihahmonsa taisi olla se sinien imuri - NuuNuu. Tästäkin on aikaa jo melkein 20 vuotta! :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tässä kakussa oli kyllä haastetta, mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta. :)

      Poista

Jätä viesti Herkkukatille