Laitan heti perään vielä viimeisen päivityksen noilta samaisilta synttäreiltä viime viikonlopulta. Kakkujen lisäksi valmistin vielä tikkareita kahdella eri tapaa vieraiden herkuteltaviksi. Nämä olivat helppo ja nopea tehdä. :)
CAKE POPS + SYDÄNTIKKARIT
kakkupohjan jämät
noin 150 g appelsiinituorejuustoa
noin 100 g valkoista suklaata
mustia ja pinkkejä Candy Meltsejä
erilaisia nonparelleja
Pyöreät pallotikkarit valmistuivat kätevästi Angy Birds- kakun valmistuksesta jääneistä ylimääräisistä levykakkupaloista. Murenna kakkupalat kulhoon ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Pyrittele massasta kosteilla käsillä palloja ja anna niiden jähmettyä jääkaapissa. Jähmettyneet pallot on helpompi kuorruttaa ja koristella. Sulata valkoista suklaata mikrossa pienissä erissä välillä sekoittaen. Dippaa tikkaritikun pää suklaassa ja työnne kakkupallon sisään. Pyörittele pallo sulassa suklaassa. Tässä voi apuna käyttää esim. lusikkaa. Ripottele kuorrutetun pallon päälle nonparelleja koristeeksi. Osan palloista kuorrutin valkosuklaalla ja osan mustilla Candy Meltseillä.
Tässä kuvassa päivänsankari herkuttelee herkullisia kakkutikkareita! :)
Tosi herkullisia leipomuksia! :) T. Toikka
VastaaPoistaKiitos! Ideoita uusiin leipomuksiin olisi vaikka kuinka paljon ja koko ajan syntyy lisää... Mutta en vain tiiä missä välissä sitä oikeen kerkee kaikkia ideoita toteuttaan. :)
Poista