Mietin kauan, että jaksanko/viitsinkö laittaa näiden leivosten reseptiä tänne, kun vähän pari kohtaa jäi mietityttämään leivoksissa ja niiden tekovaiheissa. Päätin nyt sit kuitenkin olla kirjoittamatta reseptiä mutta laitan kuvat tänne, sillä näistä tuli tosi kivan näköisiä mun mielestä. 🤎
Leivokset on siis tehty sellaisella silikonisella sydänmuottimatolla ja niiden sisältä löytyy pehmeää ja herkullista appelsiini-suklaamoussea. Puoliin leivoksista laitoin sisälle Nutellaa ja hasselpähkinärouhetta. Halusin myös testata, miten viikunahillo sopii näihin ja niinpä puolet leivoksista täytin puolestaan viikunahillosydämellä ja mantelirouheella. Voin jo sanoa, että molemmat versiot toimi oikein hyvin! Pohjaksi murskasin vain kaurakeksejä ja painelin murun varovasti moussen päälle leivosten pohjiksi.
Pakkasen kautta käytyä, leivokset kuorrutettiin vielä herkullisella maitosuklaakuorrutteella ja koristeeksi tein ylijääneellä kuorrutteella raitoja ja ripottelin päälle Fazerina-suklaamurua ja pieniä keltaisia nonparellejä.
Olin yllättynyt, miten hyvin viikunahillo sopii leivosten sisälle. En oikeastaan osaa päättää kumpi oli parempaa Nutella vai hillotäytteiset leivokset. Molemmat maistuivat todella herkuilta! 🤎 Itse täyte oli myös todella hyvää ja raikkaan suklaista appelsiinin ansiosta. Tykkäsin! Maitosuklaakuorrute oli myös nappi valinta leivosten päälle ja siitä tulikin just hyvän pehmeää ja helposti syötävää lusikalla. Lurps! 😋
🤎
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä viesti Herkkukatille